Помічник президента РФ Володимира Путіна, радник з війни на Донбасі Владислав Сурков у черговий раз викликав підозри про невиліковну хворобу, з’явившись на публіці з тростиною

Сурков вийшов в люди з блідим обличчям і, спираючись на паличку, що негайно викликало фурор в ЗМІ. Так, відомі видання почали писати про важку хворобу або травму помічника Путіна.

Однак головний редактор російського пропагандистського видання Russian Today Маргарита Симоньян в своєму Telegram-каналі моментально спростувала чутки, заявивши, що нещодавно бачилася з Сурковим і все у нього добре.

Автори знімка в Telegram-каналі «Каже Долгов» підписали фото «А що це з Сурковим?».

«Все нормально з Сурковим. Бачилися з ним минулого тижня, обговорювали, в тому числі, миле моєму серцю громадянство для Донбасу. Виглядав відмінно. Але накульгував, так. Нічого страшного» — написала вона.

Україну чекають важкі часи, адже ГРУ та Сурков намагаються реалізувати нові плани по дестабілізації ситуації в країні і приходу до влади «кремлівських кандидатів» на майбутніх виборах в 2019 році.

Нагадаємо, минулого року подібну реакцію викликали знімки куратора «Російської весни», які були опубліковані одним з російських видань. В ході робочої поїздки президента Росії в Сочі, помічник Путіна виглядав неабияк схудлим, з запалими щоками і скуйовдженим волоссям.

Сурков Путин

Більшість користувачів соцмереж в коментарях до фото навіть припустили, що Сурков хворий серйозною хворобою. У той же час деякі навпаки, вважали, що куратор «Новоросії» занадто захопився алкоголем. А хтось навіть не повірив, що на фото та сама людина.

Як повідомляла Politeka, пізніше він виступив із заявою, в якому спробував відбутися жартами від безлічі питань:

«Відчуваю себе добре в основному з двох причин. По-перше, вражений розмахом похоронної процесії. Проводити мене в останню путь зібралися сотні тисяч користувачів Рунету і Уанету. Чи не підозрював, що такий популярний ».

Також Politeka писала, про відмову від «ДНР»: стало відомо про плани Путіна після ліквідації Захарченко. Відомо, що Кремль поступово відсторонюється від подій на Донбасі після ліквідації ватажка самопроголошеної «ДНР».