На Кримському мосту помітили аномальну активність місцевої поліції

Правоохоронці масово зупиняють автобуси, проводять огляд особистих речей з металошукачами, перевіряють паспорти.

Про це повідомляє місцевий блогер Леонід Кузьмін, за його словами, останавалівают громадський транспорт і оглядають особисті речі.

Керченский мост

«Якщо є підозри, сумки розкриваються на огляд, і тільки після цього автобус може їхати далі», — заявив блогер.

Ядовитые змеи устроили охоту, украинцы в реанимации

Крім того, перевіряють навіть тих проезжаюхік, які їдуть з боку Краснодарського краю. У той же час українців оглядають ретельніше, перевіряють по базах даних, шукають, чи не знаходяться вони в будь-яких списках.

Блогер також зазначив, що Кримський міст не виправдовує надії місцевих жителів — не знизилися ціни ні на продукти, ні на інші продукти.

«Тепер у людей нова ідея — будівництво залізничних колій на мосту. Може, тоді стане краще », — написав блогер в коментарях на сайті одного з українських видань.

Види анексованого Криму останнім часом все частіше нагадують кадри з фантастичних фільмів жахів. В останні тижні таким стало озеро Табачук під Керчю. Там з 18,7 квадратних кілометра загальної площі «водойми» водою покрито не більше 10%.

Зараз на поверхні озера знаходиться соляна кірка, під якою в мулі живуть червоні, рожеві, фіолетові мікроскопічні організми. Через них озеро в залежності від сонячних променів і часу доби приймає то білий, то рожевий, то фіолетово-бордовий колір.

Якщо ж додати до цього звуки шумливою солі і газів грязьових вулканів, то цілком можна буде знімати і фільми жахів.

Раніше повідомлялося, що в Італії неподалік від Генуї обрушилася частина автомобільного моста. Фотографії та відео з моментом руйнування величезного мосту публікували в соцмережах місцеві ЗМІ і очевидці. Конструкція обвалилася прямо на розташовані під нею будівлі. При цьому в момент обвалення на мосту перебували машини. Повідомляється, що по ньому проходить автомагістраль А10.

За попередніми даними, трагедія могла статися через сильний знос конструкцій моста. Він був побудований в 1968 році, а остання реконструкція проводилася в 2016.

Нагадаємо, Кримський міст «обвалять», Путін отримав сильний удар.

Як повідомляла Politeka, в мережі висміяли порожній Кримський міст.

Також Politeka розповідала про те, чим небезпечний Кримський міст і коли може статися страшне.