В Киеве прогремел новый взрыв, на этот раз пострадали территории складских помещений

Подробности сообщает пресс-служба столичной полиции.

Известно, что чрезвычайное происшествие произошло в промышленной зоне на улице Новопироговской. Копы также добавляют, что в результате инцидента пострадали шесть человек. Их с травмами разной степени тяжести госпитализировали в больницу. Один из пострадавших находится без сознания.

«Неизвестные лица подошли к забору складов, которые находились под охраной, после чего бросили на территорию два взрывных устройства. В результате травмы получили шесть охранников. Пострадавшие с телесными повреждениями доставили в больницу, где им пока оказывают необходимую медицинскую помощь», — говорится в сообщении правоохранителей.

полиция--машина-дтп-авария-копы-проблесковые маячки
полиция—машина-дтп-авария-копы-проблесковые маячки

Следователи внесли информацию о ЧП в Единый реестр досудебных расследований. Начато уголовное производство по ч. 2 ст. 15, п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 Уголовного кодекса Украины — «покушение на убийство».

Сейчас столичные копы общаются со свидетелями трагедии.

Взрыв

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/de_DE/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

У Києві поліція розслідує обставини вибуху на території складських приміщень Внаслідок події постраждали шестеро осіб, яких з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізували до лікарні. Один з чоловіків перебуває у непритомному стані. Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у м. Києві розпочато кримінальне провадження. До чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення, що на території промислової зони по вулиці Новопирогівській стався вибух. За викликом негайно виїхали слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та екіпажі патрульних. Правоохоронці ретельно оглянули місце події: звідти вилучили фрагменти вибухового пристрою, які будуть направлені на проведення експертизи. Попередньо встановлено, що невідомі особи підійшли до паркану складів, які знаходились під охороною, після чого кинули на територію два вибухових пристрої. У результаті травми отримали шестеро охоронців. Потерпілих з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні, де їм наразі надають необхідну медичну допомогу. Відомо, що один з чоловіків на цей час знаходиться без свідомості. Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у м. Києві інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України - "замах на вбивство". Столична поліція розслідує всі обставини вибуху та спілкується з очевидцями і свідками злочину. Поліція розшукує підозрюваних осіб, які причетні до вказаного правопорушення. Відділ комунікації поліції Києва #поліція #Київ #новини #вибух Національна поліція України Оксана Блищик

Gepostet von Поліція Києва am Montag, 14. Mai 2018

Напомним, 6 мая на улице Соборной в Петропавловской Борщаговке прогремел взрыв. В тот день травмы получил мужчина, а сам взрыв предположительно гранаты, прогремел на причале возле озера. Пострадавшего мужчину госпитализировали в больницу.

Источник: Politeka