Смартфон за шалену суму у розмірі 1000 доларів раптово показав жахливу якість збірки

Після того, як Galaxy S9 не зміг виправдати очікування корпорації, компанія Samsung сподівається та прогнозує, що Galaxy Note 9 є одним з кращих телефонів для операційної системи Android, доступних в 2018 році. Однак в мережі з’явилися повідомлення користувачів про апаратний дефект, у якому світло проникає крізь екран дисплея на смартфонах Galaxy Note 9, тобто просто просвічується.

galaxy note

Вперше виявлена проблема описана так, ніби існує розрив між краєм дисплея і рамкою, де проходить тонка лінія світла.

Колишній розробник Пол Фідальго повідомив, що він п’ять разів змінював свій флагман від компанії, перш ніж зміг знайти смартфон, у якого не було проблеми. Варто також відзначити, що багато власників Note 9 не відчувають цієї проблеми. Незрозуміло чи слова про дефект являються намовляннями конкурентів чи такі дефекти дійсно існують, але не усіх апаратах цієї моделі.

Раніше, Samsung анонсувала Galaxy J2 Core, перший телефон компанії для запуску Android Go. Як вже було сказано, це не означає, що Android в цьому випадку — Go — це урізана версія операційної системи з більш легкими версіями додатків Google і оптимізація для пристроїв нижнього рівня, але насправді є ще один шар інтерфейсу Samsung. J2 Core заснований на Android 8.1 Oreo, а не на майбутній версії Android 9 Pie.

Але, незважаючи на те, що помилка не впливає на фактичну функціональність телефону, кілька користувачів сказали, що як тільки вони бачать, що світло просочується у бік дисплея, вони не можуть його не помічати, це заважає їхній уважності. Кілька людей зазначили, що це було звичайне явище на телефонах Samsung з моменту появи вигнутого дисплея, але такі неприємності не повинні бути нормою, коли компанія хоче стягувати 1000 доларів за смартфон. Адже 1000 доларів занадто велика сума для таких порушень з боку розробників.

Та й взагалі, це ні разу не норма, якщо телефон починає розвалюватись на руках. Це говорить про погану якість збірки, що неприпустимо для флагманів такої відомої компанії, яка претендує на лідерство на ринку смартфонів в усьому світі та якій довірює велика кількість людей.

Нагадаємо, Samsung готує Android 9 Pie на борт Galaxy S9 +: всі Подробиці.

Як повідомляла Politeka, не тільки Apple: топ-5 очікувань смартфонів осені.

Також Politeka писала, LG представила смартфон з п’ятьма камерами: все характеристики.

Джерело: ZNAJ