Печерський райсуд Києва наклав арешт на семикімнатну квартиру екс-директора ТОВ «Друкарня «Новий Світ» Геннадія Устіменка, якого звинувачують у хабарі екс-президенту Віктору Януковичу в розмірі 26 мільйонів грн.

Деньги на дороге: под Киевом повязали копа-взяточника (фото)

Про це повідомляє Politeka з посиланням на «Наші гроші».

Арешт накладено на квартиру площею 255,5 кв м, що знаходиться у Донецьку на проспекті Ватутіна, 3-б. Устіменко є підозрюваним у даванні хабара екс-президенту Віктору Януковичу, який теж проходить по цьому провадженню – як отримувач хабара.

«Наприкінці 2011 – на початку 2012 рр ТОВ «Друкарня «Новий Світ» перерахувало на банківські рахунки Януковича 26,56 млн грн у якості авторської винагороди за книгу екс-президента. При цьому у період 2011-2014 рр в Україні жодної книги за авторством Януковича видано і реалізовано не було, вказує слідство» , — йдеться у повідомленні.

Напомним, что «нечисті на руку» співробітники Служби безпеки України постануть перед судом. Зокрема, у справі про отримання хабара службовою особою у великому розмірі за попередньою змовою з групою осіб проходять начальник сектора одного з відділів регіонального управління та старший оперуповноважений того ж самого відділу.