У мережі публікують фото дітей, які загинули в жахливій трагедії в ТЦ «Зимова вишня» в Кемерово

Число загиблих під час пожежі, за останніми даними, становить 64 людини. При цьому опізнано поки лише п’ятнадцять чоловік.

За словами глави російського МОЗ, для опізнання всіх загиблих знадобиться провести генетичну експертизу. Фахівці Слідчого комітету вже організували збір генетичного матеріалу у рідних жертв кемеровської пожежі.

Це п’ятирічний Ратибор Мухін і його тато Антон. Їх тільки що опізнала мама.

Останніми на даний момент були опізнані 10-річна Марія Агаркова і її бабуся Надія Агаркова.

Майя — одна зі зниклих під час пожежі в ТЦ в Кемерово. Це її останній статус.

Десятки на даний момент вважаються зниклими без вісти в торговому центрі «Зимова вишня» в Кемерово.

Серед таких і майже весь 5 «А» клас Школи №1 невеликого селища Трещевский Кемеровської області, з населенням менше тисячі осіб.

Діти разом з п’ятьма батьками поїхали в обласний центр, щоб пограти в боулінг і відпочити в дитячій кімнаті. Коли почалася пожежа, всі вісім чоловік і ще один хлопчик з 6-го класу знаходилися в центрі загоряння. Через сильне задимлення дорослі не змогли пробратися до ігрової зони та витягнути дітей. Батьків евакуювали. Самостійно врятуватися зміг лише найстарший хлопчик. Інформації про інших дітей немає, їхніх рідних до торгового центру не підпускають. Ось список школярів, за яких зараз молиться весь селище:

  • Вікторія Почанкіна
  • Вероніка Понушкова
  • Олена Чернікова
  • Тетяна Курчевская
  • Сергій Манешкін
  • Вікторія Зіпунова
  • Анастасія Смирнова
  • Діана Нізовская

У мережі публікують моторошні повідомлення дітей, які опинилися у смертельній пастці під час пожежі в ТЦ «Зимова Вишня» в Кемерово.

Тим часом люди масово приносять до місця трагедії квіти, свічки й дитячі іграшки. Вони також почали приносити до торгового центру додаткові лавочки, щоб складати іграшки й квіти. Також жителі Кемерово активно здають кров для постраждалих. А москвичі приносять квіти та іграшки до будівлі представництва Кемеровської області.

Джерело: Politeka