В інтернет-мережі підняли на сміх президента Росії Володимира Путіна, який в прямому сенсі пішов по руках

Про це повідомляють російські ЗМІ.

«56 рукостискань за 56 секунд. Володимир Путін і офіційні делегації з декількох десятків країн на саміті Росія – Африка», який зараз проходить в Сочі», — йдеться в повідомленні.

Звернемо увагу, що користувачі мережі відреагували на інцидент по-різному.

«знайшли блін, чим пишається», «мільярди потекли з ПАР», «знайшов своє місце», «і жодної Меланії і близько немає», «Кабаєву міг би взяти на процедуру рукостискань», — пишуть вони.

Як повідомлялося раніше, в мережі підняли на сміх президента Росії Володимира Путіна за костюм на зустрічі з турецьким лідером Тайіпом Ердоганом. Кадри опубліковані на сторінці пропагандистів «Кремлівський пул РИА» в Twitter.

«У лідерів Росії та Туреччини вже досить давно погляди близькі або збігаються. Сьогодні вони збіглися і при виборі кольору костюма, сорочки і краватки», — йдеться в повідомленні.

Звернемо увагу, що кадри викликали різкі коментарі з боку користувачів.

«Братани – помідорні», «А ви помітили тільки з ним він посміхається, а з рештою сумне го*але не сходить з морди», — пишуть вони.

Раніше ми писали, що в Росії на 70-му році життя помер віце-адмірал Михайло Моцак, ім’я якого фігурувало в трагедії з підводним човном «Курськ», і який був повпредом президента Володимира Путіна. Причиною його смерті стала тривала тяжка хвороба. Він помер вранці 19 жовтня у Військово-медичної академії в Санкт-Петербурзі. 22 листопада йому виповнилося б 70 років.

##

Нагадаємо, Зеленський негайно звернувся до Путіна, на Донбасі сталося найстрашніше.

Як повідомляла Politeka, у Путіна немає шансів, план по знищенню вже готовий.

Також Politeka писала, що Путін готує нове вторгнення, смертоносна зброя вже на кордоні