Стало відомо, хто провів у відпустці більше часу, ніж нинішній американський президент

Про це пишуть американські журналісти.

Так, в ЗМІ підрахували, скільки офіційно проводили у відпустці троє останніх американських президента за перші 200 днів роботи — Дональд Трамп, Барак Обама і Джордж Буш-молодший.

Найменше відпочивав перший чорношкірий глава Білого Дому в історії США. За перші 200 днів президентства Обами він на чотири дні їздив на батьківщину в Чикаго і 8 разів проводив вихідні в Кемп-Девіді — заміській резиденції Президента США. Таким чином, Обама «взяв відпустку» на 21 день.

У рейтингу «найтриваліша відпустка» перше місце зайняв би Джордж Буш-молодший. На два робочих дня, у Буша-молодшого випадав один вихідний, що в сумі дало йому 67 днів офіційної відпустки. В цей час він 6 разів відвідував своє ранчо в Техасі, 13 раз Кемп-Девід і одного разу відпочивав в Кеннебанкпорті — селищі в окрузі Йорк штату Мен. Саме там знаходиться маєток батька 43-го президента — Джорджа Буша, 41-го президента Сполучених Штатів.

А відпустка нинішнього господаря Білого Дому в приватному гольф-клубі в Нью-Джерсі збільшує кількість його вихідних днів до 41. В той же час, Трамп називає свою відпустку «робочою». Раніше він вже брав 11 днів «робочої» відпустки і з’їздив в свої маєтки в Палм-Біч і в Нью-Джерсі. А в червні провів вихідні в заміській резиденції в Кемп-Девіді. Варто врахувати, що Трамп раніше говорив, що відпочивати взагалі не має наміру.

Нагадаємо, глава Білого дому Дональд Трамп пішов у затяжну відпустку, що викликало обурення у американців.

А рейтинг Трампа встановив антирекорд за 200 днів в Білому домі. Про це свідчать дані опитування CNN.

Джерело: «CNN«