Доведено причетність «Катастрофи» до п’яти зґвалтувань

Як повідомляє ГУ Нацполіціі в Київській обл. у Facebook, затримано серійногой сексуального маніяка на прізвисько «Катастрофа», який зґвалтував і пограбував двох дівчат-автостоперів.

Гинеколог-маньяк попался на извращениях за рабочим местом (фото)

39-річний чоловік за ґратами провів 22 роки, де відбував покарання за скоєння аналогічних злочинів. Майже рік тому повернувся з місць позбавлення волі. Чоловік погодився підвезти дівчат 18 і 21 років, які зібралися їхати автостопом до Одеси, і заманив у квартиру, після чого погрожував ножем і зґвалтував. Після цього злочинець відвіз жертв на автозаправку біля смт Калинівка, де погрожуючи ножем, обікрав.

Поліцейські затримали ґвалтівника в той же день. За даними фактами порушено кримінальні провадження у ч. 1 ст.187 (розбій), ч. 1 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті), ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Зараз доведено його причетність до скоєння п’яти фактів зґвалтування.

Як повідомлялося, бивцю-насильника, відомого як “пологівський маніяк”, дівчина з Росії розшукувала з 16-ти років, а дітей від душогуба-педофіла мріяла назвати іменами російських царів – Петро, Єлизавета, Єкатерина. Єлизавета вже народилася.

Джерело: Politeka