Дитина принца Гаррі і Меган Маркл повинен з’явитися на світ вже зовсім скоро і пара звернулася до шанувальників з проханням не витрачати гроші на подарунки для їх майбутньої дитини.

Вони запропонували перераховувати гроші в благодійні організації, які курирує королівська сім’я.

Як повідомляється в Instagram пари, це прохання не залишилася без відповіді, багато хто перестав надсилати парі презенти для малюка, а пожертвування приходили з усього світу (від ОАЕ до Гонконгу і США).

В результаті потребуючим дітям в Південній Африці дістанеться сто тисяч безкоштовних гарячих обідів, а також понад п’ять тисяч необхідних предметів, в тому числі книг, підгузників і дитячих ліжечок.

«Будь то пожертвування в розмірі п’яти американських доларів або тисячі фунтів стерлінгів, ви зіграли свою роль. Герцог, герцогиня і малюк Сассекському дуже вдячні вам», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, найпопулярнішою світської темою обговорення в світі на сьогоднішній день є питання про те, чи будуть принц Гаррі і Меган Маркл називати свою дочку Діаною.

Про свої наміри вшановувати покійну принцесу Діану зоряна пара натякала вже давно. Так шанувальники герцогів Сассекському пророкують, що герцог і герцогиня назвуть дівчинку Діана, а хлопчик носитиме ім’я Спенсер — Спенсер була прізвищем принцеси Діани.

Відомо також, що королева Єлизавета повинна особисто схвалити вибір імені — як це вона робить для всіх новонароджених членів королівської британської сім’ї. Але, швидше за все, він не захоче і не затвердить ім’я Діана для майбутнього правнука.

меган маркл и принц гарри

У реальності, говорять знавці королівського британського етикету і традицій, навряд чи принц Гаррі і Меган Маркл виберуть ім’я Діана для своєї дитини. Вибір цього імені буде надавати великий тиск на маленьку дитину, так як завжди буде асоціюватися з матір’ю принца Гаррі принцесою Діаною.

Разом з тим, не варто забувати, що принц Гаррі і Меган Маркл вже неодноразово порушували королівські правила і традиції — тому чекати можна чого завгодно і ймовірність того, що вони назвуть свою дочку Діаною — все ж є.

Нагадаємо, повна копія Меган Маркл показала світові фото з особистого архіву.

Як повідомляла Politeka, Меган Маркл прийняла першого гостя в новому будинку.

Також Politeka писала, що Меган Маркл виступила проти королівських лікарів.