Переможець пісенного конкурсу «Евровидение» в Ізраїлі Дункан Лоуренс наршуил головне правило заходу, через що результати можуть бути скасовані

Про це повідомляє «Лента.ги».

«Переможець «Євробачення» з Голландії Дункан Лоуренс порушив головне правило музичного конкурсу — виступив з піснею, яка вже була в його репертуарі. Відео з аналогічною композицією з’явилося в мережі в 2017 році», — йдеться в повідомленні.

При цьому, стверджують росЗМІ, це нібито може стати приводом для перегляду підсумків конкурсу».

Як повідомлялося раніше, учасник, який подав Росію на пісенному конкурсі «Євробачення-2019», Сергій Лазарєв звинуватив журі в упередженому ставленні до нього. На думку Сергія Лазарєва, який посів третє місце, неприязнь до Росії безсумнівно позначилася на підсумках конкурсу.

Автобус с туристами взлетел на воздух в Египте, всюду осколки и кровь: кадры трагедии

«Я не знаю, що потрібно такого зробити, щоб Росії давали бали нормально. Я бачу якусь упередженість, може бути, взагалі до нашої країни», — цитує виконавця видання.

«Хоча в цьому році мене набагато менше діставали політичними питаннями. Взагалі були всі дуже дружньо налаштовані. Журі поставили низькі оцінки? Не знаю, може бути їм просто не сподобалося», — додав Сергій Лазарєв.

Російський співак також зазначив, що учасники конкурсу в цьому році були гідні і різнопланові, а конкуренція була «серйозна».

«Шкода, що Білорусь нас не підтримала у зв’язку зі скандалом, і ми не отримали від них жодного балу. Плюс були країни, які нас не підтримали балами, такі, як Грузія, наприклад. Але були і ті, які нам поставили високі оцінки, за що їм велике спасибі», – говорив Він.

Нагадаємо, що Лазарєв жорстко зганьбився під час виступу, це фіаско.

Як повідомляла Politeka, Кончіта Вурст заграє з Лазарєвим на Євробаченні-2019: «Я люблю драму».

Також Politeka писала, що Притула з родиною виїхав з України після скандалу з Євробаченням: «Повернуся колись»