Внучка Ротару поділилася фотографією з найвідомішого парку США

Внучка Софії Ротару, легендарної української співачки, продовжує радувати фанатів фотографіями з США. Цього разу Софія вирушила в Центральний парк Нью-Йорка, де зробила фотографію на мосту. Знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соціальних мережах, повідомляє Politeka.

«Підрахунок кольорів», — написала онука української співачки.

На знімку можна побачити великий красивий міст через водойму. На початку нього і розташувалася Софія. На тлі видніються різні дерева.

Фанати почали активно коментувати знімок:

«Красиво», «Яка ідеальна картина», «Дуже красиво!», «Скільки їх там?», «Дуже гарне місце», «Ви прикрашаєте всі кольори», «Яке прекрасне місце, хотілося б туди», «дуже красиво виглядає «,» Яка ж краса «.

Раніше ми повідомляли, що внучка Софії Ротару модель Соня Євдокименко із задоволенням ділиться в мережі фотографіями з США.

У мережі дівчина показала показала, як прогулюється в Нью-Йорку. Соня Євдокименко на новому портретному знімку красується в променях поки ще теплого сонця північно-східного узбережжя США. Цього разу дівчина зробила акцент саме на своєму обличчі — інше на фото видно не особливо. Швидше за все, вона в замшевого куртці, волосся красуня розпустила, а її пронизливий погляд — зачарував багатьох шанувальників:

Повідомлялося, що родичка Софії Ротару з’явилася в сонячному парку в новому стильному образі.

Внучка відомої української співачки Софії Ротару, Соня Євдокименко, опублікувала нове осіннє фото. Висхідна зірка позувала на тлі дерев і жовтого листя в стильному образі.

Соня постала в джинсовому костюмі і кофті. Образ завершувала сумочка на ланцюжку. Дівчина посміхалася і дивилася в камеру, закинувши руку на волосся.

Нагадаємо, внучка Ротару спустила піджак і без сорому показала всю свою красу

А ще Politeka писала, що гаряча племінниця Софії Ротару без сорому пограла принадами

Також Politeka повідомляла, що гаряча племінниця Софії Ротару без сорому оголилася на камеру