Меган Маркл та Принц Гаррі збираються провести Різдво в королівській родині, подарунки від герцогині Сассекської стануть сюрпризом

Герцогиня Сассекська відзначить Різдво разом з іншими членами королівської сім’ї в Сандрігемському палаці. Меган Маркл може виявитися «у великій біді», якщо порушить важливе правило перед святом.

Експерт Мартін Таунсенд стверджує, що колишня актриса повинна дотримуватися правил, встановлених королевою.

Меган Маркл и принц Гарри

Цунами уничтожило популярные курорты: кадры катастрофы, унесшей десятки жизней

«Члени монаршої родини обмінюються подарунками напередодні свята. Вони не повинні дарувати один одному серйозні сюрпризи. Якщо Меган Маркл піднесе светр з кашеміру або щось подібне, то може виявитися у великій біді», — розповів він.

Фахівець повідомив, що родичі зазвичай дарують один одному невеликі жартівливі подарунки. Ця традиція існує вже кілька десятиліть. До неї додаються ще два важливих правила. По-перше, сюрпризи можна відкривати до дозволу принца Філіпа і, по-друге, чим дешевше подарунок, тим краще.

Відомо, що принц Гаррі якось вручив королеві шапочку для душу з написом «Хіба життя не відстій?», А Кейт Міддлтон подарувала молодшому братові Вільяма набір «Вирости свою дівчину» ще до того, як він познайомився з Меган Маркл. Герцогиня Сассекська теж встигла показати своє почуття гумору і піднесла королеві співаючого хом’яка. А значить, велика ймовірність, що вона не розгубиться і на цей раз.

Кейт Миддлтон Меган Маркл

Також раніше повідомлялося, що Принц Гаррі і Меган Маркл відмовилися від Різдва в будинку Кейт Міддлтон і принца Вільяма. Кажуть, що герцогині не ладнають. Принц Гаррі і Меган Маркл зустрічатимуть Різдво в Сандрінгемском палаці в числі інших 30 гостей, при цьому на прийомі у Кейт Міддлтон і принца Вільяма вони не з’являться, пише The Sun.

Видання зазначає, що причиною такого рішення послужили розбіжності, які постійно виникають між Мідллтон і Маркл.

«Вони не дуже ладять», — відзначило джерело видання.

Примітно, що у випадку з Меган Маркл королівська сім’я частенько порушує всі канони. Так, в минулому році, ще не будучи заміжньою за Гаррі, Меган вже була запрошена на зустріч Різдва у колі королівської сім’ї, хоча, за традицією, таке дозволено тільки її членам.

Нагадаємо, Міддлтон шокувала зовнішнім виглядом

Як повідомляла Politeka, Меган Маркл збираються вигнати з королівської сім’ї

Також Politeka писала, що Меган Маркл підловили на дивній пристрасті