Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram, і історій, якими вона з радістю ділиться   

Як відомо, співачка намагається не звертати уваги на критику недоброзичливців в мережі і продовжує ділитися відвертими фото. Так, в цей раз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram артистка, яка раніше показала, що прийшла на концерт «без білизни» на відео в соцмережі, опублікувала фото в купальнику.

На новій фотографії артистка спокусливо лежить на бортику басейну в червоному бікіні, піднявши руки над головою і грайливо зігнувши одну ногу.

«Було добре, буде ще краще», — зазначає Седокова під своїм новим постом.

Однак, схоже позитивний настрій співачки оцінили далеко не всім фоловерам. Справа в тому, що пікантне фото викликало суперечки і бурхливі обговорення серед користувачів мережі в коментарях. Частина підписників зазначила, що Анна надто вже пишнотіла і їй не завадить схуднути.

Мощный взрыв прогремел в Черном море: «все оцеплено», фото

«Гарненька», «Так, у тебе стегна потужні», «Круто✌??», «Вдувательная ?», «Товста», «Седокова красуня !! все в ній класно ..», «Поправилася сильно звичайно, але її це не псує зовсім »,« А ляхи то, ляхи — худнути і терміново в зал ?? ? »,« Знову ця ЖИРНА ЖОПА !!! Чи не болю .як тюлень, заліпити рот скотчем і на СПОРТ !!!

«Хороші окорочка???», «Шикарна??», «Ось це ляшечка?♀️», «Бомба! Сексі! Просто красуня! Не слухай заздрісників! ??? »,« Бачу буває по телебаченню, враження що викликали на годину. Жопа сиськи, все таланти », Да да, бачили ми ці стегна без фотошопу», — пишуть користувачі.

Раніше ми також повідомляли, що зірка опублікувала на своїй сторінці фото, на якому вона постала в новому образі. Співачка приміряла імідж рудоволосої красуні, тим самим нагадавши своїм шанувальникам саму себе часів золотого складу групи «ВІА Гра».

При цьому артистка не стала уточнювати, приміряла вона перуку або скористалася спеціальною програмою для того, щоб створити інший образ, але запитала у фоловерів, чи подобається їм такий імідж.

«Так чи ні?» -Свій новий знімок Седокова.

Більшість шанувальників зірки відповіли позитивно, а деякі побачили в дівчині риси Джесіки Реббіт, а деякий згадали старі часи, коли співачка брала участь у складі знаменитої групи: «Клас, схожа на Джесіку Реббіт тільки руденька», «Джессіка Реббіт», «О, так !! ! »,« Владу рудим !!! »,« Дааа Ви шикарна »,« Так ОДНОЗНАЧНО »,

Нагадаємо, Седокова заінтригувала новим відео

Як повідомляла Politeka, Седокова показала свої форми в пікантній позі

Також Politeka писала, що Седокова вразила шанувальників “найкращим” образом