Конфлікт між президентом України Петром Порошенком і міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим існує з моменту обрання глави держави

Про це заявив під час ефіру на одному з телеканалів, народний депутат України Антон Геращенко (фракція «Народний фронт»).

«Так, з першого ж дня обрання президентом України Петра Порошенка«, — уточнив він.

Парубий рассказал об объединении БПП и Народного Фронта

Народний депутат вважає, що основа конфлікту – «в різному підході до питань забезпечення безпеки та проведення кримінальних розслідувань».

«Президент хотів сконцентрувати всю владу над правоохоронними органами в своїх руках. «Народний фронт» і я особисто, і Арсен Аваков вважаємо, що це дуже небезпечний прецедент. Ми вже бачили попереднього президента Віктора Януковича – у нього був повний контроль над силовими структурами в країні і ви пам’ятаєте, до чого це призвело», заявив він.

Лідер фракції «Блок Петра Порошенко» Артур Герасимов, підкреслив, що ніякого конфлікту між президентом і міністром внутрішніх справ немає.

У той же час, близькі соратники президента України Петра Порошенка розповіли, як міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков підставив голову держави

Джерело: Politeka