Загальновідомий режисер Квентін Тарантіно вирішив скоординуватися з Аль Пачіно для створення нового фільму про Чарльза Менсона.  Це перший проект, який вони будуть створювати разом.

Тарантіно наразі готує новий проект, що вже підіймає багату шуму у соцмережах — «Одного разу в Голлівуді». До нього вирішив приєднатися легендарний актор Аль Пачіно, що безсумнівно повисить рейтинг очікуваності фільму.

За IndieWire, це перша спільна робота двух легенд Голлівуду.  Раніше поступали чутки, що головні ролі будуть за Леонардно ді Капріо, і за Бредом Піттом.  Ді Капріо виступить у ролі забутої зірки вестернів під ім’ям Ріка Далтона, Бред Пітт — його дублера Кліфа Бута.

Квентин Тарантино

Події фільму відбуваються у 1969 році. Члени секти «Сім’я» під керівництвом Чарльза Менсона вбили дев’ять осіб, включаючи вагітну актрису Шерон Тейт (цю роль виконує Марго Роббі). Місце дії — сонячна Каліфорнія.

Прем’єра стрічки відбудеться 9 серпня 2019 року, якраз у 50-ту річницю вбивства Шерон Тейт. У картині глядачів також зможуть побачити Люка Перрі, Деміена Льюїса, Дакоту Феннінг, Еміля Хірша.

Як раніше писала Політека, у мережі з’явився новий трейлер фільму Тарантіно про Фредді Меркьюрі.