Українські боксери Олександр Усик і Василь Ломаченко увійшли в топ-5 кращих боксерів світу

У світі триває визнання українських чемпіонів як кращих.

У цей рейтинг увійшли 10 боксерів з усього світу незалежно від вагової категорії. Ломаченко посів другу позицію, а Усик п’яту.

Василий Ломаченко

Василь Ломаченко поступився першим місцем американцю Теренсу Кроуфорд.

Страшный пожар погубил целую семью: «дети не успели спастись», кадры ЧП

«Він змусив бокс виглядати легким. З тих пір, як Ломаченко перейшов на напівлегку вагу, він йшов як по полю. Він змусив достроково піти у відставку чотирьох супротивників поспіль після руйнівного нокауту міцного Романа Мартінеса. У своєму легкому дебюті він продемонстрував свою особливість в старому спорті.

У відмінному зіткненні між умілими бійцями після нокдауну Ломаченко піднявся з підлоги, щоб нокаутувати Лінареса нищівним ударом в тіло. Одужавши після операції через порвану верхньої губу в тому бою, Ломаченко додав другий пояс в класі перемігши Хосе Педраса. Було б ідеально побачити поєдинок між Міккі Гарсіа і Ломаченко, але ці два бійця зараз йдуть різними шляхами», — йдеться на сайті BoxingScene.

Також в описі заслуг Василя йдеться, що він міг би зайняти першу позицію в списку.

«Для тих, хто оцінив би українця вище Кроуфорда або кого-то ще б поставив на вершину, не соромтеся. На даний момент дуже складно вибирати між такою кількістю талановитих боксерів. Це як кидок монети».

Безліч інших західних видань у своїх рейтингах ставили Олександра Усика вище, ніж Ломаченко. Але не цього разу.

Александр Усик

Український важкоатлет зайняв п’яту сходинку в топі найкращих боксерів світу.

«Як і очікувалося, золотий олімпійський призер 2012 року в важкій вазі з України вийшов у фінал відмінною світової серії з боксу у важкій вазі. Він закрив його стильно, перетворивши один з найочікуваніших боїв 2018 року в вітрину і зібравши рідкісне об’єднання з чотирма поясами», — йдеться про заслуги Усика на сайті.

У виданні висловили сподівання на успішний перехід Усика в супертяжі.

«Він підтвердив свою майстерність, зупинивши Тоні Беллью, який ніколи не втрачав пояс WBC на рингу. І те, що він зробив гідно похвали. Усик провів сім поєдинків далеко від своєї рідної України і шість з них на батьківщині опонента. Тепер він переходить в необмежений клас і націлюється на Тайсона Ф’юрі, Деонтея Уайлдера, і Ентоні Джошуа? Він може бути самою життєздатною загрозою у важкій вазі з часів Евандера Холіфілда».

Нагадаємо, що названо наступних суперників Джошуа: «Усик чекає».

Як повідомляла Politeka, найкращі українські боксери: вони зробили цей рік.

Також Politeka писала про рейтинг найкращіх боксерськіх боїв 2018 року: Усик об’єднує пояси.