Иногда пресса бывает жестокой, даже слишком

В век интернета очень легко ввести кого-либо в заблуждение. Иногда на крючок попадались даже представители СМИ, которые публиковали непроверенную информацию о смерти тех или иных звезд, чем безумно расстраивали их поклонников, сообщает Сlutch.ua.

Валерія

У 2016 році всюди була інформація про те, що співачка Валерія нібито загинула в автокатастрофі біля Смоленська, а Йосип Пригожин — її чоловік — перебував у реанімації в тяжкому стані. Ця інформація, звичайно ж, виявилася помилковою, але вона встигла засмутити і шокувати багатьох шанувальників зірки.

Микола Расторгуєв

Соліст групи «Любе» теж опинявся під прицілом, причому не один раз. Співак помирав від раку, то гинув в автокатастрофі, то не витримував серцевого нападу, то розбивався на лижах. Микола вже вважає їх своєрідною прикметою — мовляв, значить, буду довго жити.

Гуф

Фраза «Гуф помер» встигла стати інтернет-мемом. У 2011 році в аеропорту Домодєдово був теракт, після якого в пресі з’явилася інформація, що репери Баста і Гуф загинули разом з десятками інших людей.

Правда, потім інформацію про Басте спростували, а ось про те, що Гуф живий, згадати, мабуть, забули. Навіть на офіційній фан-сторінці репера (її, як потім виявилося, зламали) опублікували інформацію про його смерть.

Леонид Якубович

У 2016 році «помер» і Леонід Якубович. Преса повнилася заголовками про те, що відомий ведучий «Поля чудес» загинув в автокатастрофі. Сам ведучий прокоментував це дуже іронічно — він сказав «Так, це правда. Сьогодні вже 40 днів, як я помер».

Йосип Кобзон

Про смерть або термінову госпіталізацію співака приблизно раз на півроку з’являлися помилкові чутки. Правда, останній раз вони все ж виявилися вірні — Кобзон помер в кінці цього серпня.

Дмитро Білан

У 2017 році, коли Діма Білан страждав від гастриту і через це придбав вкрай худий і хворобливий вигляд, всюди були рекламні банери, що повідомляли про смерть співака. Шанувальники були в жаху, і розвіяти сумніви і поліпшити стан зміг тільки пост самого Білана в соцмережі.

Алла Пугачова

На початку травня 2018 року в Мережі з’явилася фейковий інформація про те, що співачка померла від передозування наркотиків або від тромбозу, про яку написали всі ЗМІ. Правда, незабаром Пугачова опублікувала пост в Instagram, за яким стало зрозуміло, що вона жива, але чутки про її смерті не згасали ще довго.

Нагадаємо про 6 знаменитих жінок, які відмовилися від материнства

Як повідомляла Politeka: Старі діви: знамениті красуні за 40, які ніколи не були заміжні

Також Politeka писала про ТОП-10 зірок, які розгулюють на публіці, ніби у себе вдома