54-летняя украинская телеведущая Алла Мазур накануне призналась в страшном заболевании

Как передает Politeka.net, о раке Алла Мазур сообщила 12 ноября 2019 года на своей странице в соцсети Фейсбук. Звезда телевидения решила на закрываться в себе, борясь один на один с недугом. Она решила рассказать о проблемах со здоровьем и на примере собственной истории предостеречь украинок: "особенно после 45-ти проходить профилактический осмотр хотя бы раз в год. И сделать это - безотлагательно", - написала Мазур.

Ведущая настроена решительно: "Борьба началась, и я уже почувствовала: путь не будет легким. Но я планирую работать дальше, не выпадать из жизни", - подытожила Алла.

Пост женщины собрал тысячи комментариев со словами поддержки, в том числе, и от коллег Мазур - журналистов и телеведущих.

Янина Соколова: "Рак-дурак боїться сильних. Я це знаю точно. Боріться, Алло і ніколи не втрачайте віри, все вийде✊ Я з Вами🙏"

Соломия Витвицкая: "Вірю в перемогу Алли Мазур! Дуже чекаю на пост із гарними новинами! І точно знаю, що Ваша підтримка і теплі слова допожуть одужати)"

Юрий Горбунов: "Аллочко! Все будет хорошо! Выздоравливайте!"

Со всех уголков Украины Мазур желают скорейшего выздоровления. Раскрыться в соцсети и рассказать о заболевании - смелій шаг, уверені пользователи сети.

"Я теж пару років тому виділила час і обстежилась, це врятувало мені життя. Дякую ❤️ лікарям онкологічного диспансеру м.Тернополя. Сил Вам і здоров'я, щасливого життя"

"Алло, дякую Вам за відвертість та мужність! Перший крок до подолання хвороби це її визначення, Ви його вже зробили! Професійних лікарів, добрих та чуйних людей Вам на шляху! 💞 Найшвидшого одужання!"

"Терпіння вам і віри. Я пройшла цей шлях і ви переможете. Коли я захворіла, професор в УНІ клініці Дюсельдорфу сказав мені : 25 % в одужанні залежить від лікаря, а 75% від пацієнтів. Все буде добре🙏"

"Дорога і всіма любима моя землячко! Українські жінки сильні і всепереможні! Ви прикладете усі зусилля і все буде добре! Головне боротися і чітко дотримуватися режиму лікування та поєднувати з народними методами лікування"

"Алла, рівно три роки тому виявили онкологію у мене. Відразу вам скажу-це дуже довгий процес та нелегкий. Єдине, що хочу Вам побажати, це не злякатися. Живіть у новому вимірі. Будете гарна з лисою головою. Це останнє, про що можна думати.
Нехай Бог Вам допоможе пройти цей період з внутрішньою рівновагою❤️"

"Це дійсно викликає повагу отак відкритися. Фейсбук зазвичай занадто позитивний або прохання про фінансову допомогу. А Ви нічого для себе не просите, а навпаки закликаєте інших жінок ставитися уважніше до себе щоби запобігти поганих наслідків. Не уявляю скільки моральної сили потрібно людині щоби кожен день не здаватися під впливом страху та боротися. Та скільки сили потрібно родині щоби не жаліти, а бути разом в цій бійці. Це виклик. Тримайтеся з Божою поміччю!"

Напомним, вдовец Дмитрий Шепелев – бывший муж покойной российской певицы Жанны Фриске, снова женится.

Ранее Politeka сообщала, что звезда танцевального шоу сделал признание.

Также Politeka писала, что больная раком Анастасия Заворотнюк заговорила впервые за долгое время после своей госпитализации.