Восени волосся випадає більш інтенсивно. Ми розповімо, як боротися з цією проблемою вдома

Ідеально попередньо пройти медичне обстеження для виключення захворювань, які можуть бути причиною підвищеного випадіння волосся. Якщо вчасно не почати лікування, то випадання волосся може продовжитися.

Ми розповімо вам, як волосся лікувати вдома, але лікаря ігнорувати не варто.

Масаж

В якості профілактичного заходу досить 2-3 рази в тиждень робити масаж шкіри голови. Використовувати можна звичайну масажну щітку, зубчики якої повинні бути округлими на кінцях, які не дряпати голову. Последние минуты жизни Поплавской попали на видео: Радуется, не зная, что ждет впереди

Також можна масажувати легкими круговими і хрестоподібними руху обох рук по напряму від крайової лінії росту волосся до маківки протягом 15-20 хвилин 3 рази в тиждень. Це дозволить поліпшити стану волосся і зменшити їх випадання.

Маски для волосся

Важливо розуміти, що потрібно не тільки боротися з випаданням волосся, але і забезпечити волоссю якісне харчування.

В процесі лікування маски потрібно робити 2-3 рази в тиждень, а в якості профілактики досить проводити процедуру 1 раз в 7 днів. Рецептів масок безліч, але дуже важливо правильно нанести і витримати її.

Найпростіший і популярний спосіб перемогти випадання волосся — маски з реп’яховою маслом. Причому це універсальний засіб, яке не тільки зупиняє випадання волосся, але і допомагає вирішити проблеми ламкості волосся, посічених кінчиків і навіть з лупою. Для приготування потрібно 15 гр теплого масла і яєчний жовток. В цей склад додають пару крапель ефірного масла. Додайте сік алое — він не тільки зупинить випадіння, але і зміцнить цибулини.

Багато хто чув про цілющі властивості масок з гірчицею, але тут потрібно бути обережними, оскільки при порушенні технології приготування маски ви ризикуєте залишитися зовсім без волосся. Для приготування маски потрібно 10 гр сухої гірчиці, 15 гр оливкової або реп’яхової олії, 5 грам меду, яєчний жовток і 20 грам теплої води. Всі компоненти перемішуються і наносяться на шкіру голови на 40 хвилин. Слідкуйте, щоб шкіра голови відчувала приємне тепло, але ніяк не печіння!
Відвари для ополіскування проти випадіння волоссяВідвари не вимагають змивання за рахунок того, що застосовуються на попередньо вимитих волоссі. Траву потрібно запарити окропом і трохи проварити на невеликому вогні. Аїру, кора дуба, чебрець, реп’ях або червоний перець — відмінні помічники в приготуванні відварів. Перед застосуванням відвар повинен настоятися, потім його ретельно проціджують.Нагадаємо: Випадання волосся: причини і лікування

Як повідомляла Politeka, випадання волосся: які аналізи потрібно здати

Також Politeka писала: Сиве волосся: як відстрочити появу «срібних пасом»