Нерідко виникали суперечки про важливість дотримання розкладу протягом доби. Однак вчені виявили декілька корисних звичок, які варто включити в режим дня, щоб зміцнити свій організм і продовжити життя

Дослідники з Японії стверджують, що варто виключити всі будильники. Такі пристрої погіршують нервову систему, а також збільшують ризик серцевих нападів через різкі і гучні звуки. Зокрема, це стосується сплячого організму.


Друга рекомендація від вчених є вживання одного келиха червоного сухого вина, але не більше. Однак, перед вживанням алкоголю слід проконсультуватися з лікарем, так як спиртні напої можуть нести в собі смертельну загрозу.

Третьою рекомендацією виявилося завести собі домашнього вихованця. Справа в тому, що вони створюють позитивні емоції, знижують стрес від повсякденних проблем, а також зміцнюють імунітет.

Вчені з’ясували, що рідкісне миття тіла позитивно впливає на організм людини. Дослідники стверджують, що захисний шар шкіри, який протистоїть різним захворюванням організму, зникає з частим прийомом душа.

Останньою рекомендацією від лікаря виявилося часте вживання хліба. Як виявилося, антиоксиданти, які містяться в скоринках і м’якушки хлібних виробів, сприяють зменшенню ризику захворювання на рак. Проте, вчені відзначають, що велика кількість вживання хліба може нашкодити здоров’ю. Тому, такі продукти потрібно їсти в міру.


Наостанок, вчені з Німеччини пропонують зайнятися вправами на витривалість. До таких вправ відноситься біг. Проте, фахівці стверджують, що силові тренування не несуть ніякого позитивного ефекту на організм людини.

Нагадаємо, як шкідливі звички батьків позначаються на інтелекті дітей і онуків.

Як повідомляла Politeka, як зміцнити імунітет взимку: п’ять простих порад.

Також Politeka писала, що не можна їсти на сніданок: топ небезпечних продуктів.