Двох дівчаток, які постраждали під час пожежі в таборі, сьогодні випишуть з лікарні

Появилась жуткая версия смертельного пожара в детском лагере (фото)

Потерпілі під час пожежі в одеському дитячому комплексі «Вікторія» зараз знаходяться в задовільному стані. Про це сьогодні під час засідання сесії Одеської міської ради повідомив директор департаменту охорони здоров’я міськради Євген Григор’єв.

Григор’єв повідомив, що сьогодні випишуть з лікарні двох постраждалих дівчаток, які отруїлися чадним газом. Виписка ще однієї потерпілої, яка отримала травму хребта під час падіння після стрибка з 2 поверху, попередньо відбудеться в п’ятницю.

Чиновник також уточнив, що лікарі не підтвердили діагноз тріщини в хребті вистрибнувшій дівчинці. Дитина йде на поправку без ускладнень, їй зараз потрібно тільки постільний режим.

Пожежа на території дитячого оздоровчого комплексу «Вікторія» в Одесі стався пізно ввечері 15 вересня. Палаючий будинок був повністю знищений. Після приборкання вогню були виявлені останки двох дівчаток, через деякий час виявили фрагменти ще одного тіла.

Нагадаємо, як раніше писала Politeka, слідчі одеської прокуратури почали розслідування за фактом трагедії, яка сталася в муніципальному дитячому таборі «Вікторія».

Картинки по запросу лагерь виктория пожар

Похожее изображение

Похожее изображение

Джерело: УНІАН