Відео тарауа кораблями прикордонної ФСБ катерів ВМС України в нейтральних водах біля окупованого Криму випадково виклала в мережу росіянка, яка живе зараз в Криму

Їй же ці кадри переслав знайомий.

Про це в соціальних мережах повідомив Вадим Лабаса, який виклав скрін-шоти повідомлення самій росіянки Ольги Суркової.

«Ось три фото, що розповідають про те, як російська жінка з Челябінська заселилася в чийсь покинутий будинок в Криму. Кинутий українцем, який йшов від окупаційних військ. Спочатку вона дивувалася опалення і диву дивному — газовому котлу. Потім вперше в житті спробувала фрукт фейхоа. А потім вивантажила в мережу відео тарана наших катерів, який їй прислав пірат з Челябінська, що так само заселився в чїйсь покинутій хаті в Криму. Так Так. Це саме та Otvertka74, яка порадувала нас цим роликом зі звуком. А історію, як вона це зробила, ви можете почитати у неї в коментарях «, — написав він на своїй сторінці в Facebook.

До речі, аккаунт росіянки, яка виклала в мережу матеріал, який може стати одним з доказів російської агресії в суді, все ще працює. У повідомленні, яке Ольга Суркова розмістила на своїй сторінці в Facebook, вона скаржиться на своє «прославляння» в соціальних мережах і стверджує, що квартиру орендує, а «гроші йдуть в Україну».

Прописка по-новому: как будут наказывать украинцев после проверки

Відзначимо, що Міністерство закордонних справ України направило інформацію про акт агресії Росії в Керченській протоці в Арбітражний трибунал, який розглядає спір між Україною і Російською Федерацією про порушення останньої Конвенції ООН з морського права в Чорному морі, Азовському морі і Керченській протоці.

Як відомо, у зв’язку з захопленням трьох українських судів російськими прикордонниками, а також моряків ВМС, в країні ввели 30-денний військовий стан в деяких областях.

Нагадаємо, Радбез ООН терміново скликав засідання через Азов: найнебезпечніший момент.

Як повідомляла Politeka, відомий журналіст повідомив про втрату Україною Азовського моря.

Також Politeka писала, що світ різко виступив проти Росії після агрессії в Азовському морі.