В интернет-сети подняли на смех президента РФ Владимира Путина после его разговора с белорусским коллегой Александром Лукашенко

Соответствующие кадры опубликовал пропагандист Дмитрий Смирнов.

«Лукашенко о поставках продуктов в Россию: Какие бы ни были конфликты и скандалы, мы никогда не будем поставлять россиянам ни плохую водку, ни плохую закуску», — говорится в подписи.

Обратим внимание, что данный инцидент вызвал настоящий среди пользователей сети.

«знает, о чем говорит», «нам водку не нужно. Лучше картошку», «Лукашенко знает, чем брать русского брата», «конечно, а еще мишек и балалайки не забудьте», — пишут они.

Як повідомлялося раніше, Росію знову турбує, що її обділили: тепер «супердержава» глибоко стурбована територіями Місяця, раптом не дістанеться

Коли собаці нема що робити, вона вишукує у себе блохи. Теж саме відбувається зараз і в російському космічному відомстві.

За інформацією російських ЗМІ «Роскосмос» і РАН, вкрай напружилися з-за можливих спорів у розподілі місячних територій з США та іншими країнами.

Путин стал посмешищем за новый «перл»: «У карлика снесло голову»

Структури запропонували терміново розпочати підготовку фахівців з космічного права.

«Вважати необхідним… розробити план юридичного забезпечення інтересів Російської Федерації в потенційно можливих територіальних суперечках і доручити профільним вишам (МДУ, РУДН і іншим) підготовку необхідного числа фахівців з космічного права», — йдеться в спільній заяві держкорпорації і РАН.

Екс-глава інституту космічних технологій РУДН Геннадій Райкунов вважає, що таке нововведення просто стратегічно необхідно Росії.

На його думку такі фахівці потрібні, щоб, по-перше, давати відповідь «комерсантам в США і в інших країнах», які «намагалися і намагаються продавати ділянки на Місяці». «По-друге, постає питання про видобуток корисних копалин на Місяці, і виникає питання про те, як реагувати на їх привласнення. Тобто виникає ряд питань, які не врегульовані на законодавчому рівні», — пояснив експерт.

Владимир Путин

Нагадаємо, Трамп потрапив у гучний скандал із Путіним.

Як повідомляла Politeka, Путін злякався повномасштабного нападу на Україну.

Також Politeka писала, що Лукашенко різко розкритикував Путіна після чуток про вторгнення.

Лукашенко о поставках продуктов в Россию: Какие бы ни были конфликты и скандалы, мы никогда не будем поставлять россиянам ни плохую водку, ни плохую закуску pic.twitter.com/4nNccKBKFC

— Дмитрий Смирнов (@dimsmirnov175) February 13, 2019