Керівництво КК ««Київавтодор» до кінця року може бути змінено, тому що постійно НЕ PROZZORO проводяться тендерні процедури щодо капітальних ремонтів доріг

Про це повідомляє Повінь.

22 жовтня 2019 року Комунальною корпорацією «Київавтодор» було оголошено тендер на «Капітальний ремонт Столичного шосе на ділянці від мосту через р. Віта до деформаційного шва естакади на перетині Столичного шосе з пр. Науки». Очікувана вартість робіт становила майже 1 мільярд гривень.

З незрозумілих причин кілька компаній не було допущено до участі в аукціоні. Крім того, дату проведення аукціону в терміновому порядку перенесли з 27 грудня на 02 грудня 2019 року. Таким чином КК «Київавтодор» намагається унеможливити оскарження процедури компаніями, пропозиції яких відхилили без дотримання процедури і надання пояснень щодо причин відмови. Чітко простежується бажання посадових осіб звести нанівець конкуренту боротьбу, в якій вартість виконання робіт може бути значно меншою і таким чином значні кошти, а це за попередніми підрахунками від 150 до 250 млн. грн. можуть бути спрямовані на ремонт ще декількох столичних доріг. Тож мабуть очікувати на звільнення очільника Київавтодор пана Гулєєва все ж таки варто.