Відома американська співачка і актриса приміряла сукню українського бренду

Для зйомки в вересневому номері бразильського Vogue стилісти обрали для солістки The Black Eyed Peas — Фергі плаття від elenareva.

Це осінньо-зимова колекція марки, присвячена протиставлення жіночого і чоловічого начал.

«У вбранні Фергі ця дуальність проявляється в поєднанні практичного грубого деніму і ультражіночні крою. Також при найближчому розгляді цієї сукні-бюстьє стають видні маскулінні деталі з класичних чоловічих блейзерів», — коментують в редакції українського Vogue.

Видання також зазначає, що це далеко не перший випадок, коли західні знаменитості вибирають наряди Олени Реви. В одязі її авторства раніше були помічені актриса Мішель Пфайфер і співачка Тейлор Свіфт.

Додамо, бренд elenareva був створений в 2012 році. У березні 2012 Рева презентувала капсульну колекцію з символічною назвою «Після кінця світу», розкриває ідею відродження жіночності. У тому ж році Рева в колаборації з учасницею Modern Art Biennale Аліною Якубенко представила колекцію Blooming (весна-літо 2013) на Ukrainian Fashion Week.

Нагадаємо, 28 серпня на 79-му році життя померла актриса Мірей Дарк, яка прославилася на весь світ головними ролями у фільмах “Борсаліно” і “Високий блондин у чорному черевику”.

Джерело: Vogue