У мережі з’явилося фото президента РФ Володимира Путіна прив’язаного до стовпа в Пермі (Російська Федерація)

На лобі фотографії господаря Кремля розмістили напис «брехун», а на грудях — табличку, де Путіна назвали військовим злочинцем.

Такий манекен з особою російського президента Володимира Путіна прив’язали до стовпа невідомі.

Фотографію перфомансу в соціальних мережах розмістив ресурс «Лентач».

«У Пермі до стовпа прив’язали манекен з особою Путіна. Місцева поліція поки не вирішила, що з цим робити і взагалі чи порушувати справу, але вже почали шукати автора», — йдеться в підписі до знімка.

Користувачі соцмережі активно відреагували на такий перфоманс.

«За що справа шити? За прив’язку Маніка до стовпа? Не можна ж визнавати що Пиня і ВВП один персонаж, так і самі поліцейські сядуть», «Злі язики подейкують, що авторів було двоє і їх вже затримали. І ще, це були українські диверсанти (але, це не точно)», «Якщо творцеві дадуть рядків, чи буде це юридичним підтвердженням того в рамках судового прецеденту, що Путін — це Пиня», «Зелена лінія на плитці це маршрут для туристів. Пам’ятка», «Смішно…», — коментують фото в інтернеті.

Нагадаємо, в Росії розгорається скандал навколо публікації російським виданням ТАСС невдалої фотографії президента РФ Володимира Путіна.

Сам знімок був зроблений фотокореспондентом агентства Associated Press. На ньому Путін здається нижче Трампа, оскільки американський лідер стоїть на узвишші. Створюється враження, ніби Путін стоїть перед Трампом на колінах.

Через деякий час фото замінили іншим. На ньому Путін сидить на стільці в одному ряду з лідерами інших країн. Однак користувачі інтернету встигли відреагувати.

«У ТАССі вже сьогодні полетять голови … Вони б ще колаж зробили — на колінах», — написав журналіст Павло Пряників на своїй сторінці в Twitter.

Нагадаємо, з’явилося відео стався між Порошенком і Трампом: Не царська це справа.

Як повідомляла Politeka, Японія підготувала Путіну неприємний сюрприз.

Також Politeka писала, що студентка в Запоріжжі зганьбилася через любов до Путіна, з’явилися скандальні фото.