Екс-вокалістка «ВІА-Гри» Анна Сєдокова показала результати роботи в спортзалі і похвалилася пишними грудьми, написавши філософський лонгрід про любов до себе

Відповідну фотографію вона опублікувала в своєму Instagram, розповівши, що за впевненість в собі потрібно заплатити серйозну ціну – постійно працювати над своїм тілом.

Седок

«Я хочу сказати вам щось дуже важливе зараз.Кожен день, я отримую багато листів в DM з проханням про допомогу, підтримку, розповісти, як бути впевненою в собі і такою гарною))

Гарною ? Я весь цей курортний час дивилася на цих жінок з ідеальними тілами, ідеальною шкірою, посмішками на пляжах. Я дивилася і думала, ну як же їм це вдається. Все залежить від нашої внутрішньої впевненості в собі, від простої віри в себе, фундаментом для якої є освіта і робота над своїм тілом. І кожен раз, коли я думаю, «яка ж вона красива, не те, що я».

Интим-скандал гремит в ВСУ: «Давал приказ обслуживать его и богатырей»

У кожному і кожній з нас є 1000000 сумнівів, навіть в найкрасивішій або в найупевненішій в собі. Найщасливіші люди в Інстаграм можуть бути вкрай нещасні в житті, а ідеальна шкіра всього лише відмінна програма в телефоні, а може і навпаки.) Все у них о….но, бо вони щодня працюють над цим!!!! Все залежить від нашої внутрішньої впевненості в собі, з простої віри в себе, фундаментом, для якої є освіта і робота над своїм тілом і кожен раз, коли я думаю — «яка ж вона красива, не те що я», я розумію, що це сигнал взяти себе за шкірку і притягти до зали або до косметолога або навіть до психолога)

Взагалі, всі ми люди однакові, просто хтось краще обробляє фото, а хтось гірше ❤️?,» – написала Седокова.

Шанувальники співачки захопилися її фігурою, а також погодилися з її словами про роботу над собою. А деякі були здивовані розміром грудей Cєдокової.

«Велике спасибі за вашу відвертість і чесність. Ви мій мотиватор. Яка гарна жінка», «Важливе не прочитав, але головне побачив», «Таке відчуття, що щось збільшилось у розмірах», «Мені одразу додало впевненості» дякую за допис», – написали користувачі.

Нагадаємо, що Седокова заінтригувала новим відео.

Як повідомляла Politeka, Анна Седокова пішла з дому через любов.

Також Politeka писала, що Седокова показала нове фото і поскаржилася на дочку.