Наші очі досить чутливий орган, а його ми піддаємо перенапруження кожен день

В останні роки життя людини досить сильно змінюється. Сучасні технології стають її невід’ємною частиною, кількість завдань зростає, а, отже, збільшується і ритм життя.

Це призводить до того, що постійним супутником людини стає ні що інше, як перевтома. Навіть якщо ви відчуваєте, що справляєтеся з звалити на вас навантаженнями, варто звернути увагу на своє здоров’я.

Багато проблем не дають про себе знати до тих пір, поки стан не стане критичним. Почасти, це стосується і очей — постійні перевтоми загрожують погіршенням зору, а воно, як відомо, не відновлюється.

Врятувати від порушень рефракції може банальна гімнастика для очей. Її ефективність полягає в тому, що набір простих вправ чудово знімає напругу з органів зору, і при цьому не вимагає великої кількості часу, а також будь-яких витрат.

Варто слідувати наступною технологією: Тело правоохранителя нашли в багажнике: «На голове полиэтиленовый пакет»

Для початку сильно примружтеся кілька разів. Потім виконайте кругові рухи ока. Поводите очима з боку в бік і вниз-вгору. Попереводити погляд з близько розташованих на віддалені і навпаки. Посидьте з зімкнутими століттями.

В даному питанні важлива регулярність.

Щойно розпочавши відчувати втому в очах, варто зробити гімнастику, щоб розслабити очні м’язи. Це вбереже вас не тільки від зниження рівня зору, але і від головного болю, зниження концентрації уваги і загальної дратівливості.

Додамо, раніше ми писали про продукти, які відновлять здоров’я очей і поліпшать зір. Всі знають про корисні властивості моркви для зору, проте крім неї, є ряд корисних продуктів, які потрібно включити в раціон.

Наприклад, до складу мигдалю входить вітамін Е, який є найважливішим антиоксидантом для здоров’я очей. Він затримує і запобігає розвитку катаракти. А яйця містять корисні для очей антиоксиданти лютеїн і зеаксантин. До складу яєць входить цинк, який є дуже необхідним для зниження ризику макулярної дистрофії (одна з основних причин поганого зору і навіть сліпоти).

Нагадаємо, лікарі розкрили правду про вплив моркви на зір

Як повідомляла Politeka, можна зберегти відмінний зір до глибокої старості

Також Politeka писала, що є вісім простих рекомендацій, як зберегти зір