Бывший президент Грузии и экс-председатель ОГА Одесской области Михаил Саакашвили обратил внимание на свои отношения с ведущими мировыми политиками

В соцсети Саакашвили выложил соответствующие фото.

«Петр Алексеевич, и меня вы решили закрыть в Америке и сделать в мире персоной нон грата», — написал он на своей странице в Facebook.

На фотографиях Саакашвили изображен рядом с президентм США Дональдом Трампом, Хиллари Клинтон, Джеффри Пайетом, Джоном Маккейном, Николя Саркози и др.

«А действительно, Петр Порошенко, вы серьезно думаете, что Михаила Саакашвили, успешного реформатора на постсоветском пространстве, если не в мире, можно вот так просто выгнать из страны только потому, что он мешает вашим договорняки с Ахметовым и другими», — говорится по этому поводу на странице «Руху нових сил», лидером которого является Саакашвили.

 

Нагадаємо, 26 липня депутат ВР від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук заявив, що президент Петро Порошенко припинив українське громадянство колишнього голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко стверджував, що генеральна прокуратура Грузії передала українській стороні факти, які не були їй відомі під час ухвалення рішення про надання Саакашвілі громадянства України та які він нібито навмисно приховав.

Однак Саакашвілі заявив, що анкета, неправдиві відомості в якій стали причиною позбавлення його українського громадянства, виявилася підробкою.

Окрім того, Михайло Саакашвілі продемонстрував, який насправді вигляд має його підпис.

Перед цим глава делегації Верховної Ради України в ПАРЄ Володимир Ар’єв опублікував нібито анкету екс-президента Грузії і колишнього губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі на отримання українського громадянства, в якій вказано, що Саакашвілі «під судом і під слідством на території іноземних держав не перебуває».

Джерело: Politeka.