Російська знаменитість показала у мережі нове відверте літнє фото

На новому фото Наталя Чистякова-Іонова позує в облягаючому її струнке тіло купальнику на тлі персонажів мультфільму «Том і Джеррі».

«Плани на вечір», — так артистка підписала свій новий кадр.

Багато хто визнав знімок знаменитості надмірно відвертим. Вони розкритикували і висміяли Глюк’Ozа:

«Ломакою», «А, чого не голяка ?? Слабо ?? »,« Вже майже гола! Давно чекаємо «,» Яка ж ти розумниця, Наташа, подумала про те, щоб і с*січку, і піс*чк* було видно «,» Ніби все красиво, а мені не подобається. Не можу навіть собі пояснити чому «,» Купальник, Том і Джеррі … Не зрозумілі ваші плани «.

Нагадаємо також, стало відомо про госпіталізацію Агнії Осіної. Напередодні у дівчини піднялася температура і з’явилася слабкість. Лікарі прийняли рішення госпіталізувати 17-річну дочку легенди 90-х Євгена Осіна.

Відомо, що зараз Агнія Осіна у лікарні. Лікарі діагностували у неї гострий тонзиліт. Їй належить зробити чимало крапельниць і уколів — останніх вона дуже боїться.

Шанувальники дівчини вважають, що причина її поганого самопочуття — це постійна нервозність, сльози і стрес після смерті її зоряного батька.

Нагадаємо, Агнія Осіна прочитала коло гробу батька свої авторські вірші. Всі присутні на прощальній церемонії просто завмерли, почувши несамовиті рядки. Вся біль дитини, біль від втрати, жаль, що не вдалося вберегти батька від алкоголізму Агнія помістила у вірші.

Євген Осін помер у Москві восени минулого року. Артистові було 54.

Результаты выборов: ЦИК обработала 83% протоколов, это сенсация

Нагадаємо також, Любов Успенську терміново госпіталізовано в Москві.

Повідомляється, що співачка так і не сіла в літак в Барнаул, так як її доставили в лікарню. Про це пише ТАСС з посиланням на організаторів концерту співачки:

«Так, Успенську госпіталізовано в одну з клінік Москви. Вона не вилетіла в Барнаул. Зараз чекаємо рішення щодо самопочуття. Швидше за все, буде перенесення концерту».

Відомо, що в понеділок, 22 квітня, 65-річна Успенська повинна була вилетіти в Барнаул на свій концерт.

Нагадаємо, фанати різко розкритикували фігуру Каменських.

Як повідомляла Politeka, ботоксна Міс Україна Всесвіт Жосан розлютила українців.

Також Politeka розповідала, що Шнуров після розлучення шокував зовнішнім виглядом: все робила дружина.